O nama

 

Preduzeće Phoenix Industrial d.o.o. je osnovano jula 2007. godine u Beogradu.

Osnovna delatnost kompanije je vezana za postrojenja za tretman komunalnih i industrijskih otpadnih voda, instalaciju hidromašinske opreme i izradu metalnih konstrukcija i cevovoda.

Zastupnici smo renomirane nemačke firme Biogest International GmbH iz Drezdena koja je specijalizovana za projektovanje i opremanje postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda (PPOV), sa preko 500 izvedenih postrojenja po SBR tehnologiji širom sveta.

Višegodišnje iskustvo u montaži mašinske opreme omogućava nam da našim klijentima ponudimo kompletna rešenja, od izbora, nabavke, montaže i puštanja opreme u rad do servisne podrške u garantnom i vangarantnom roku.

Kvalitetan tim zavarivača i bravara predvođeni iskusnim i stručnim inženjerima pokriva širok dijapazon zavarivačko-monterskih radova, cevovoda i metalnih konstrukcija od čelika, nerđajućeg čelika i legura aluminijuma.

Takođe, od osnivanja firme, bavimo se tehnologijom zamene i postavljanja svih vrsta cevovoda i kablova ispod prirodnih i veštačkih prepreka bez površinskog kopanja kanala, metodama podbušivanja i horizontalnog usmerenog bušenja (HDD). Zastupamo i sarađujemo sa više svetski poznatih firmi iz ove oblasti koje se bave proizvodnjom opreme i izvođenjem radova. Zastupnici smo firme Perforator GmbH koja se bavi proizvodnjom mašina za utiskivanje cevi.